Світ
3 грудня 2018
Пес Джорджа Буша-старшого зворушливо прощається з ним біля труни (фото)
Тепер лабрадор стане компаньйоном для ветерана за програмою реабілітації поранених військових.
news-image

Собака-компаньйон екс-президента США Джорджа Буша-старшого, який помер 30 листопада, попрощався зі своїм господарем, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Фото золотистого лабрадора на прізвисько Саллі опублікували на його сторінці в Instagram. Улюбленець екс-президента сумно лежав поруч з його труною, покритою прапором США.

Повідомлення доповнили словами "Місія завершена".

Саллі був компаньйоном Буша-старшого з червня цього року. Вони разом ходили на прогулянки, грали в м'яч і зустрічали гостей, в тому числі і екс-президента Білла Клінтона. Джордж-Буш старший навіть носив шкарпетки з зображенням Саллі. 

Син Буша – Джордж Буш-молодший - написав на своїй сторінці в Instagram, що його родині буде не вистачати Саллі, однак тепер він стане компаньйоном для ветерана за програмою реабілітації поранених військових.

Пес вміє виконувати величезний список команд, включаючи підняття телефонної слухавки і доставку предметів.

Як повідомлялося, 41-й президент США Джордж Буш-старший помер на 95-му році життя. Він був президентом США з 1989 по 1993 рік. До цього, під час правління Рональда Рейгана обіймав посаду віце-президента. Поховають Джорджа Буша-старшого 6 грудня на території Техаського університету в місті Коледж-Стейш.