Київ
16 грудня 2018
Конкурс на талісман Києва можуть скасувати
З-поміж 100 поданих варіантів відібрали ті, що проходили за суто технічними характеристиками – мали розроблену ідею, вчасно додані документи.
news-image

Журі конкурсу на талісман Києва попросило його скасувати, оскільки жодна робота не варта перемоги.

Інформує «Є!», з посиланням на gazeta.ua.

"Журі дійшло висновку, що не вважає жодну із представлених робіт гідною перемоги... і рекомендує КМДА не чекати до 19 грудня, офіційної дати завершення конкурсу, і скасувати його як такий, що не може визначити переможця", - написала член журі конкурсу, авторка проекту "Шукай" Юлія Бевзенко у Facebook.

Претендентів на перемогу не бачать і в міській владі, додав начальник управління туризму та промоцій КМДА Антон Тараненко. Офіційна реакція Києва з цього приводу буде в понеділок.

За словами колеги Бевзенко засновниці Port creative hub Катерини Тейлор, "те, що потрапило зараз в шорт-лист, має вигляд, м'яко кажучи, непереконливий. А твердо - просто пекло". У мережі вона пояснила, яким чином до фіналу дійшли "не гідні перемоги" роботи: з-поміж 100 поданих варіантів відібрали ті, що проходили за суто технічними характеристиками – мали розроблену ідею, вчасно додані документи.

Читайте також: У Харківській області російську мову позбавили статусу регіональної