Політика
23 грудня 2018
Рабинович: Нова Конституція стане проектом створення нової України, і я займуся цим питанням
За словами політика, Україні необхідно визначитися з вектором свого розвитку і розвиватися виходячи з власних інтересів.
news-image

Нам потрібна нова Конституція в країні, яку народ потім прийме на референдумі, і я займуся її написанням в нашій партії. Таку заяву зробив народний депутат і лідер «Опозиційною платформи - За життя» Вадим Рабинович в ефірі програми «Велика інтерв'ю з великим політиком» на телеканалі «112 Україна».

«Навіщо нам нова Конституція? Ось, наприклад, ми будуємо триповерхова будівля. Нам потрібно для початку намалювати його план? Звичайно, інакше все розвалиться! А ми країну будуємо, і на питання, що ми будуємо - ніхто не відповість. Прийшов Ющенко - все біжимо на захід, прийшов Янукович - на Москву всі побігли. Чому ми постійно бігаємо, як сайгаки? »- задався питанням парламентарій.

 За словами політика, Україні необхідно визначитися з вектором свого розвитку і розвиватися виходячи з власних інтересів. Для цього необхідно перестати кидатися між Сходом і Заходом і закріпити в новій Конституції свій позаблоковий статус.

«Нам потрібно зрозуміти проект нашого майбутнього, проект нашого спільного українського дому. Я вважаю, що це повинна бути позаблокова, незалежна країна, побудована за типом «Швейцарії Східної Європи». Якщо у когось є інша пропозиція - давайте обговорювати, проведемо референдум і так далі. Давайте вже визначимося на чомусь одному і перестанемо кидатися з одного боку в бік. Так не можна будувати будинок, а тим більше країну. Ми повинні провести законний референдум, закріпити його результати, як креслення або план розвитку країни на найближчі 10 років, і будувати! »- впевнений лідер« Опозиційною платформи - За життя ».

Він також додав, що Україні необхідний всього один рік, щоб зупинити економічний спад і вийти на довоєнні показники. Для цього необхідно відмовитися від постійних кредитів МВФ, які, на думку народного депутата, душать нашу економіку.

«За тими оцінками, які на сьогоднішній день є у нас, Україні потрібен один рік, щоб відновити все, що зруйнували ці« недоумки ». І наступні роки будуть роками підйому. Для цього потрібно зробити непопулярні складні речі. Непопулярні, правда, вже не для людей, а для наших союзників різних, таких як МВФ, який нам потрібно просто вигнати з країни. Адже вони нас практично задавили боргами. Тільки в цьому році за відсотками ми повинні віддати їм 12 млрд доларів », - підсумував Вадим Рабинович.
Читайте також: Рейтинг Рабиновича і Бойко злетів після того, як вони об'єдналися, - опитування