Політика
24 грудня 2018
Рабінович: Хай-тек, сільське господарство і банківська система - ці галузі повинні бути в пріоритеті
За словами політика, державі потрібно розвивати сфери, які зараз популярні в усьому світі.
news-image

Хай-тек, сільське господарство і банківська система повинні стати пріоритетами розвитку нашої країни. Про це народний депутат і лідер «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович заявив в програмі «Велике інтерв'ю з великим політиком» на телеканалі «112 Україна», передає «Є!»

«Україна в 1991 році посідала п'яте місце у світі за промисловим виробництвом, а сьогодні - у другій сотні рейтингу. Ось підсумок правління цієї влади. Нагадаю, що в той час, в 1991 році, Україна була однією з перших в кораблебудуванні, машинобудуванні, в космічній сфері. Але цих галузей у нас вже не існує. Можемо плакати і вкладати мільярди, але це не допоможе. Он завод останній суднобудівний держава продала за 110 мільйонів гривень! І про що тепер розмовляти з владою? Вони ж розповідали про глобальну приватизацію, яка принесе мільярди», - заявив парламентарій.

За його словами, державі потрібно розвивати сфери, які зараз популярні в усьому світі: хай-тек, сільське господарство, банківська галузь.

«Хай-теківські фірми на Заході наповнені українськими хлопцями. Потрібно створювати кластери, хаби, розвивати цей напрям. Робити наголос на тому, що розвивається. Я б, наприклад, зробив акцент на екологічно чистої продукції сільського господарства. Тому що на чистих продуктах схиблений весь світ. У нас чудова земля - ​​давайте цим займемося. Я б розвивав спокійно банківську систему, тому що у нас вигідне географічне положення між Сходом і Заходом », - вважає політик.

Народний депутат висловив обурення тим, що влада не розвиває економіку України.

«Є маса речей, де ми можемо отримати колосальну перевагу. А що робить влада? Назвіть хоч один напрямок, який вона розвиває? Куди вкладають гроші? Он «Південмаш» каструлі випускає. Я недавно послу однієї з європейських країн розповідав, що я вважаю європейським курсом. Це не тоді, коли з країни всі соки висмоктують. Європейський курс - це коли європейський рівень життя прийшов в Україну. А у нас європейським курсом називають обкрадання своєї країни», - підсумував Вадим Рабінович.