Політика
26 грудня 2018
Рабінович: Відразу ж після перемоги ми скасуємо злочинні рішення цієї влади
На думку політика, "те, що нинішня влада України називає реформами, за фактом ними не є".
news-image

Після перемоги на майбутніх виборах «Опозиційна платформа - За життя» своїм першим рішенням скасує реформи, що проведені нинішньою владою. Про це заявив народний депутат, лідер «Опозиційної платформи -За життя» Вадим Рабінович в ефірі програми «Велике інтерв'ю з великим політиком» на телеканалі «112 Україна», передає «Є!»
За словами Рабіновича, те, що нинішня влада України називає реформами, за фактом ними не є, це лише рішення, які загрожують українському народові.

«Нова влада, звичайно, може продовжувати вбивати свій народ, але боюся, що це закінчиться дуже погано. Те, що вони назвали реформою, такою не є. Реформа медицини, як вони її назвали, - це перехід до такого виду обслуговування, коли людина небагата просто не має права жити. Людина, яка не має коштів, щоб за дрібну операцію заплатити 50-70 тисяч гривень, не має права жити», - заявив політик.

За його словами, у «Опозиційною платформи» є свій проект успішного перекладу України на систему страхової медицини, яка з успіхом працює в усьому світі. Але для цього українцям потрібно повернути довіру до банківської системи. Це, зазначив Рабінович, і є медреформа, а не ті рішення, які прийняла нинішня влада.

«Київ - третє у світі місто, де з'явилася швидка допомога. Сьогодні Україна перша, де її закрили зусиллями в.о. голови МОЗ Уляни Супрун. Це не реформа», - підкреслив народний депутат.

Після перемоги на виборах першим рішенням нової влади буде скасування всіх неефективних і шкідницьких «реформ», проведених нинішнім урядом України.

«Продовжувати це - в освіті, в медицині, в пенсійному забезпеченні, - значить вигнати з країни тих, хто ще може рухатися і протестувати, вбити тих, хто непродуктивний. Нічого цього ми продовжувати не будемо. Те, що вони наколобродили, ми скасуємо на наступний день», - підсумував народний депутат.