Суспільство
6 січня 2019
Найкращі привітання з Різдвом 2019: вірші, побажання, картинки
Це свято вважається сімейним, тому не забудьте порадувати ваших рідних у першу чергу теплими словами та побажаннями.
news-image

7 січня в Україні відзначають Різдво Христове. У 2019-му воно припадає на понеділок. Це – одне з найсвітліших свят у році, коли починаєш вірити в диво. За традицією, на Різдво вся родина збирається разом за святковим столом і дарує один одному подарунки. Також у цей день прийнято ходити в храм і молитися, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Це свято вважається сімейним, тому не забудьте порадувати ваших рідних у першу чергу теплими словами та побажаннями. Можете підготувати подарунок, він необов'язково повинен бути дорогим. Серед варіантів – різдвяне оригінальне печиво, янгол із шоколаду, ароматичні свічки, красива листівка. У цей день прийнято ходити в гості та приймати гостей. І тут ніяк не обійтися без добрих слів і побажань. Тому УНІАН зібрав для вас найкращі привітання з Різдвом у віршах і прозі. Якщо ваші знайомі чи близькі далеко, ви можете привітати їх за допомогою оригінальної картинки або листівки з побажаннями.
false

***

У це світле свято Різдва бажаю, щоб стіл ломився від смачної їжі, щоб за цим столом збиралися дорогі люди, щоб в домі був достаток, щоб його наповнювало щастя!
false

***

Вітаю з Різдвом! Нехай із цим святом у будинок прийдуть любов і радість, щедрість і везіння, добробут і щастя!
false
***

У Різдво хочу побажати тобі свята на душі, щастя і благополуччя, здоров'я і теплої атмосфери в будинку. Щоб думки і серце завжди були чистими!


***

З Різдвом! Нехай Бог злих людей з чорними помислами від дому вашого відганяє, а доброту та везіння в гості кличе. Нехай родина ваша міцнішою і сильнішою стане та теплотою наповниться кожен ваш день!


Читайте також: Кличко взяв участь у церемонії запалювання вогнів на головній новорічній ялинці України