Політика
14 січня 2019
Рабінович: Уряд знищив економіку і змусив 10 млн українців виїхати за кордон
Як вважає політик, "нинішня влада з тріском провалила іспит з управління країною".
news-image


Чинна влада змусила виїхати мільйони українців на заробітки за кордон, довівши економіку до катастрофи. Таку заяву на своїй сторінці в Facebook зробив народний депутат і лідер «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«МВФ недавно повідомив, що за кордоном на постійній основі працюють до трьох мільйонів українців. По-перше, це нахабна брехня - на заробітках сьогодні знаходиться понад 10 млн українців! По-друге, викликають обурення формулювання зі звіту Фонду. Зокрема, там говориться про незадовільний стан української економіки. Я б не соромився так, і назвав його чесно і прямо - катастрофічним», - заявив парламентарій.


За його словами, навіть в самому МВФ відзначили, що в результаті розчарування зовнішнім економічним становищем значно зросла трудова міграція: за кордоном працюють близько 2-3 мільйонів українців. При цьому, на думку депутата, МВФ сам посадив Україну на свою кредитну голку, прикормив українську владу, зробивши її своїми маріонетками.

«В результаті уряд постійно підвищує людям тарифи на газ, на тепло. Влада гребе кредити Фонду, тут же виводячи кошти на свої закордонні рахунки, скуповуючи нерухомість, купуючи яхти і мерседеси. Вони роблять це з легкістю, розуміючи, що віддавати борги не їм - це тяжкий тягар вони поклали на нас і наших дітей», - зазначив нардеп.


Як вважає політик, нинішня влада з тріском провалила іспит з управління країною. На його думку, українці повинні піднімати свою економіку, а не економіки інших країн.
 

«Ми в «Опозиційній платформі - За життя» знаємо, як це забезпечити. Кілька простих кроків: повернути в держвласність стратегічні підприємства, налагодити їх роботу. Це дозволить нам не тільки перезапустити економіку, але і створити мільйони робочих місць. В результаті чого ми повернемо в країну тих українців, які виїхали. А з МВФ розпрощаємося назавжди», - підсумував Вадим Рабінович.