Події
16 лютого 2015
Свідок ДТП Скрябіна пропав безвісти
Міліція розшукує свідка дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув український співак, лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко.
news-image

Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Дніпропетровській області, пише Є | Єдність.інфо.

«Керівництво відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУМВС України в Дніпропетровській області звертається до громадян з проханням повідомити про місце знаходження або контактні дані очевидця ДТП Дмитра Ященка, який в мережах Інтернет повідомив, що він і 3 пасажири його автомобіля ВАЗ-2108 безпосередньо бачили 02.02.2015 в Криворізькому районі Дніпропетровської області механізм та обставини ДТП за участю водія автомобіля «Тойота Секвойя» Кузьменко А.В. (Кузьма Скрябін) », - йдеться в повідомленні.

У міліції зазначили, що з очевидцем вже спілкувався по мобільному телефону слідчий і запросив останнього прибути для надання свідчень в якості свідка в кримінальному провадженні.

«Проте, станом на 16.02.2015 на телефонні дзвінки та СМС - повідомлення він не відповідає, до слідчого не прибув», - заявили в міліції.

Правоохоронці просять повідомити про місцезнаходження свідка, обіцяють конфіденційність.

Як повідомлялося, за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження: автомобіль музиканта виїхав на зустрічну смугу. Крім пасажирки джипа, в міську лікарню з травмами був госпіталізований водій молоковоза.

Читайте також: У ДТП, в якому загинув Скрябін, постраждали дві жінки