Політика
24 січня 2019
Ми стали літати на 25% більше, і це заслуга президента, - блогер
На думку експерта, ті, хто критикує президента, забувають, завдяки чиїм успішним діям на міжнародній арені вони можуть так легко і доступно подорожувати.
news-image

Українці люблять подорожувати, і останнім часом все частіше літають за кордон. При цьому вони забувають, що такими можливостями багато в чому зобов'язані саме президенту Петру Порошенку. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив блогер, політичний експерт Володимир Макаровський, передає «Є!»

«Я дивуюся нашим «зрадофілам». Таке враження, що для них завдання лаяти Порошенка стоїть понад усе, часом навіть понад здорового глузду. Так, багато хто з них, досить відомі люди, на всю країну розповідають, що українці не користуються безвізом. Нібито, не потрібен він нікому, кругом «зубожіння», у людей немає грошей, знайшли, за що хвалити президента тощо. А потім ці ж люди радісно користуються ... тим самим безвізом, розхвалюють доступні авіаквитки та відсутність перешкод для подорожей в Європу.

Загалом, якщо підростаюче покоління попросить мене пояснити їм, що означає слово «лицемірство» - у мене вже є дуже дохідливий приклад», - зазначив Макаровський.


Він також підкреслив, що риторика про «непотрібність» безвізу ніяк не уживаються з цифрами пасажиропотоку через українські аеропорти.

«Раптово виявилося, що подорожі - більше не розкіш для українців. Тільки за минулий рік пасажиропотік українських аеропортів зріс на 25% проти 2017 року (дані Державної авіаційної служби, - ред.). Ще раз: на чверть - всього за один рік! Львівський аеропорт наростив пасажирський трафік наполовину. Це дуже вагомі цифри. А якщо ще врахувати той факт, що, наприклад, Ryanair тільки у вересні вийшов на український ринок, і літаки цього лоукостера літають заповнені... Варто очікувати, що у 2019 році пасажиропотік через наші аеропорти буде рости ще і ще», - написав блогер.

За його словами, ті, хто критикує президента, забувають, завдяки чиїм успішним діям на міжнародній арені вони можуть так легко і доступно подорожувати.

«Хлопці, окей, але якщо у нас дійсно все так погано, то хто ці 20 мільйонів пасажирів українських аеропортів? І який серед них відсоток «зрадофілів»? Я б кожного такого «критика» зобов'язав здавати біометричний паспорт. Якщо ти такий розумний - йди й отримуй візу, плати гроші за своє невігластво. Або взагалі відмовся від подорожей, сиди вдома і далі займайся самоїдством. І без вас на паспортному контролі черги», - уклав Володимир Макаровський.