Київ
24 січня 2019
Після «прочухана» Кличка комунальники за одну ніч ідеально прибрали Київ від снігу, - блогерка
Блогерка подякувала комунальним службам, яким довелося працювати в непростих умовах.
news-image

Отримавши прочухана від Кличка, комунальні служби за одну ніч ідеально прибрали Київ від снігу. Про це заявила блогерка і політична експертка Світлана Кушнір на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передає «Є!»

«Про снігопади, мера і мотивацію. Вранці вчорашнього дня я якось рано стартанула - о 7:20, сипало, але не критично. А ось вечір... Ех, як би його м'якше сказати... Поїздка була ще та, плюс пробки. Київ накрило сніговою ковдрою. Моя дочка сказала, що йти можна тільки з закритими очима - бо сипало безбожно, шпаркими поривами», - написала Світлана.


За її словами, снігоприбиральна техніка в місті працювала. Як доказ, блогерка показала вечірні фото моста Патона з технікою, що проїжджає.

«Ось як фізично розчистити дорогу, де тягучка? Ці хлопці на грейдерах, в помаранчевих і жовтих жилетках - не Кінг Конги ж, розкидати машини не можуть. І ось знайомий каже, що бачив, як повний комплект снігоприбиральної техніки стояв в пробці десь в районі Шулявки. Дивилася на всю цю снігову пишність - на тих, хто буксує на підйомах, на тих, хто дріфтує на проїжджій частині... Водій кректав поруч: ніколи такого не було, ніколи такого не було..»- поділилася блогерка.

Вона також зазначила, що вночі ситуація з прибиранням міста разюче змінилася.

«А потім поверталася з Лівого берега, по проспекту, той же міст Патона. На годиннику 02:00, дороги, як ніби тут і снігу не було. До асфальту доскребли, посипали сумішшю. От не знаю, як нашого двірника звуть, того, що з Печерського ЖЕУ, але спасибі йому - відкинув весь сніг, тротуари чисті, по Бойчука проїхався маленький такий трактор, теж пішохідну частину вимів», - розповіла Світлана Кушнір.

За її словами, Кличко особисто виписав прочухана комунальникам, і тому сніг стали прибирати краще.

«Тут мені кажуть, що пізно увечері, коли ми всі мордувалися з цим снігом, мер столиці жорстко поговорив з комунальниками. А я-то думаю, ну звідки такий чарівний пендель прилетів, що через 3-4 години я їхала чистою дорогою. Ось воно як у нас працює. Тому що комунальні служби раптом за ніч так розходилися працювати, що дійсно змогли практично ідеально прибрати Київ від снігу», - підкреслила блогерка.


Вона також подякувала комунальним службам, яким довелося працювати в непростих умовах.

«М - це не тільки #мерКлічко, це ще і М - мотивація. І, звичайно, спасибі комунальним службам. Все-таки снігопад дійсно був дуже потужним. І тільки злагодженою роботою і великими зусиллями досягли результатів.Ну і відео вам, від ще одного френда, який бачив, як ці загони чистили дороги. Ну краса ж!» - уклала Світлана Кушнір.