Події
25 січня 2019
В Укрпошті потролили кандидата у президенти, що полюбляє безкоштовні шапки
У відомстві запропонували послуги з доставки.
news-image

Державне підприємство поштового зв'язку “Укрпошта” покепкувала з кандидата у президенти України Ігоря Шевченка та запропонувала скористатися її послугами для доставки “давоських шапок” в Україну, передає «Є!» із посиланням на Еспресо.

Нагадаємо, Шевченко на Всесвітньому економічному форумі у швейцарському Давосі намагався набрати кілька безкоштовних шапок та сперечався з охороною, коли йому заборонили це робити.

В “Укрпошті” запостили зображення з шапками та підписом “А скільки тобі потрібно для щастя?”, таким чином натякаючи, що у переліку їхніх послуг знайдеться місце для будь-якої кількості “давоських шапок”, які Шевченко хоче відправити в Україну.

 

“Маємо Smartbox на будь-який шапкоголізм”, - запевнили в “Укрпошті”.

Нагадаємо, вчора кандидат в президенти України Ігор Шевченко на Всесвітньому економічному форумі у швейцарському Давосі намагався набрати кілька безкоштовних шапок. За словами Шевченка, друзі і знайомі попросили його привезти шапки, які безкоштовно можна отримати на форумі. Як виявилось, таку шапку можна взяти лише одну, а він взяв шість, тож Шевченко почав сперечатися з охоронцем.

Сьогодні Шевченко продовжив “полювання” на шапки та написав у Facebook:

"Всім заздрістунам, ботам і хейтерам на зло: пішов, і взяв ще дві абсолютно безкоштовні шапочки!".

  •