Події
26 січня 2019
У Харкові грабіжник в аптеці зґвалтував дівчину-провізора (фото)
Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.
news-image

В Одній з аптек Харкова 45-річний чоловік зґвалтував дівчину-провізора. Подія сталася ввечері 25 січня, повідомлення про інцидент правоохоронці отримали близько 17.25, повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Поліцейські встановили, що ввечері невідомий чоловік зайшов до аптеки. Скориставшись відсутністю відвідувачів, він із застосуванням фізичного насильства затягнув дівчину-провізора до підсобного приміщення, наніс тілесні ушкодження, зґвалтував та заволодів її мобільним телефоном", - йдеться у повідомленні.

 Зловмисника затримали "за гарячими слідами" протягом двох годин. Під час відпрацювання відеозаписів із камер відеоспостереження дільничний інспектор поліції впізнав у нападнику 45-річного жителя району, раніше судимого за вчинення пограбування. Поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця мешкання.
Правоохоронці відкрили два кримінальних провадження за ч. 1 ст. 152 (зґвалтування) та ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: У Кривому Розі пограбовано банк, зловмисник порізав обличчя касирці