Війна
27 січня 2019
На Донбасі вчора було знищено чотирьох окупантів – штаб ООС
Зафіксовано два випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.
news-image

26 січня російські окупаційні війська десять разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано два випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. 
Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли по позиціях українських військових велися: з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї – в районі населеного пункту Водяне; з гранатометів та великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу селища Широкине; з великокаліберних кулеметів – поблизу селища Невельське; з гранатометів – поблизу селища Невоселівка Друга. У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції: двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу селища Кримське; двічі з мінометів калібру 82 мм., гранатометів та великокаліберних кулеметів – поблизу населеного пункту Катеринівка; з гранатометів – поблизу селища Старий Айдар; з автоматичних гранатометів – поблизу населеного пункту Луганське; За даними розвідки, 26 січня, чотирьох окупантів було знищено та двох поранено. Протягом поточної доби бойовики вогонь не відкривали. 

«Наші захисники продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов припинення вогню», – заявили у штабі.
Читайте також: ООС: бойовики здійснили 8 обстрілів позицій українських військових