Події
16 лютого 2015
Генпрокурор розповів подробиці "цікавої спецоперації" з затримання Єфремова
У ГПУ наполягають на арешті екс-"регіонала".
news-image

Колишнього главу фракції Партії регіонів Олександра Єфремова затримали співробітники СБУ у Києві 14 лютого. Про це повідомив генеральний прокурор України Віктор Шокін, передає Є | Єдність.інфо.

За його словами, місце знаходження було встановлено СБУшниками, які разом зі слідчими Генпрокуратури провели "цікаву спецоперацію" із затримання колишнього високопосадовця.

 
  "Це було в Києві. СБУ визначила місце його перебування", - заявив він.

При цьому Шокін додав, що справу Єфремова розглядатимуть сьогодні у Печерському суді. Генеральний прокурор не виключив, що Єфремову суд може призначити заставу, згідно з нормами українського законодавства.

"Ми (Генпрокуратура – ред.) наполягатимемо на арешті", - додав Віктор Шокін.

Як відомо, судове засідання щодо справи Єфремова планують провести сьогодні у другій половині дня, однак з точним часом ще не визначились. Виноситиме рішення суддя Олеся Батрин.

 Наразі обстановка біля будівлі суду  спокійна, але неподалік, на розі Хрещатика та Богдана Хмельницького журналісти помітили два автобуси з правоохоронцями.

Читайте також: Служба безпеки України затримала Олександра Єфремова

Нагадуємо, Олександра Єфремова затримали 14 лютого за підозрою у зловживанні службовим становищем при обтяжуючих обставинах і службовій підробці. 16 лютого Віктор Шокін розповів про подробиці затримання екс-регіонала.

Раніше Валентин Наливайченко розповів, що Єфремова можуть судити також за сприяння сепаратизму.

Читайте також: Єфремов озвучив версію причин свого арешту