Україна
31 січня 2019
Весняне тепло і дощі: прогноз погоди на 31 січня
У більшості регіонів можливі невеликі дощі, на заході – мокрий сніг.
news-image

Опади і туман очікуються по всій території країни крім східних областей, пише «Є!» з посиланням на Главком.

В Україні у четвер, 31 січня, прийде весняне тепло, тому на вулицях почнеться відлига. У більшості регіонів можливі невеликі дощі, на заході – мокрий сніг.

Опади і туман очікуються по всій території країни, крім східних областей. Там збережеться суха погода, зазначає синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що відлига, «плюси», тумани, мряка, дощ, мокрий сніг, калюжі з льоду, бурульки - все це у більшості областей України завершує січень та розпочинає лютий.

«31 січня опади очікуються практично повсюди, окрім східної частини. Чи дощ, чи мокрий сніг, чи мряка - куди гойднуться градуси. Опади будуть переважно невеликі. Ожеледиця! Тепла погода триватиме аж до кінця наступного тижня. За попередніми прогнозами, похолодання прийде з 8-го лютого», - каже синоптик.

Найхолоднішу погоду варто чекати жителям Заходу і Сходу. Вночі стовпчики термометрів опустяться до 0-3 градусів морозу, а вдень потеплішає до 0+1 градуса.

У південних областях буде по-весняному тепло, температура повітря підніметься до +4+9 градусів, а в Криму до +10+14 градусів.

У Києві в останній день січня буде хмарно, вогко, трохи дощитиме, можливі тумани. Вночі і вдень температура повітря буде однакова – 0+2 градуси тепла. 

Читайте також:Українська компанія вперше в історії експортувала газ у Європу