Світ
5 лютого 2019
Індієць судитиметься з батьками за те, що вони народили його
27-річний чоловік і його однодумці вважають, що дітей у світі чекає тільки страждання, тому людям не варто розмножуватися.
news-image

Житель Індії Рафаель Самуель збирається подати у суд на батьків за те, що ті створили його, не запитавши згоди у нього. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на ZIK.

Рафаель Самуель, який проживає у місті Мумбаї, заявив, що входить у рух антинаталістів.

27-річний чоловік і його однодумці вважають, що дітей у світі чекає тільки страждання, тому людям не варто розмножуватися.

Самуель порівнює народження і виховання дітей з «викраденням і рабством».

При цьому чоловік називає свої відносини з батьками хорошими.

«Я люблю батьків, ми відмінно ладнаємо, але вони народили мене заради свого задоволення. У мене було прекрасне життя, але я не розумію, навіщо витрачати життя на шкільну тяганину і кар’єру, особливо якщо не просив про своє існування?», – розмірковує він.

Самуель веде власну спільноту у Facebook, де ділиться своїми ідеями з сотнями передплатників. Він називає батьків лицемірами і публікує картинки з написами на кшталт «Якщо батьки і правда знають, що потрібно дітям, то навіщо тоді вони їх народжували?». Або «Хіба насильницьке переміщення людини у цей світ, а потім примус тут працювати – це не викрадення і рабство?».

Інший активіст антинаталіст Пратіма Наік вважає, що народжувати дітей егоїстично, оскільки Землі й без того не вистачає ресурсів для вже тих людей, які живуть.

«Хіба ми повинні збільшувати число дітей у цьому світі і прискорювати процеси природної і соціальної деградації? Ми люди, які вирішили не розмножуються, індійські чайлдфрі», – каже Пратіма Наік.

Наік стверджує, що його переконання поділяють все більше і більше людей.

Читайте також:Робота українського скульптора стала однією з найвідоміших у світі (фото)