Суспільство
5 лютого 2019
Топ-модель, яка отримувала мільйони, стала бомжем
Модель була обличчям легендарного аромату Opium французького будинку Yves Saint Lauren.
news-image

Колишня іспанська топ-модель Настасія Урбано стала бездомною. Про це вона розповіла в інтерв'ю для видання Daily Mail, передає «Є!»

В даний час 57-річна жінка не в змозі платити за рахунками і перебуває в депресії. Їй доводиться ночувати в приміщеннях банків, де клієнтам надають цілодобовий доступ до банкоматів.

В молодості Урбано працювала в знаменитому модельному агентстві Ford Models, знімалася для журналів, таких як Vogue, а також була обличчям легендарного аромату Opium французького будинку Yves Saint Lauren.

«Протягом кількох років мені платили по мільйону доларів на рік, навіть якщо я працювала всього 20 днів. Я обідала з Джеком Ніколсоном, Енді Ворхолом і Романом Поланскі», - розповіла Урбано.

Однак її життя круто змінилося після того, як вона зустрілася зі своїм майбутнім чоловіком.

За словами екс-моделі, саме він розорив її, поки вона була закохана.



В Урбано залишилися друзі серед колег, які допомагають їй «знову встати на ноги».

«Я хочу жити, а не виживати. Я втомилася випрошувати гроші. Всі відвернулися від мене, але так трапляється завжди, і я не здивована. Я хочу, щоб мої діти бачили мене в нормальному стані. Я хочу відновитись як особистість, щоб вони мною пишалися», - зізналася екс-модель.

 

Колишні колеги Настасії в розмові з журналістами сказали, що готові поговорити з фотографами і агентствами, щоб знайти роботу для колишньої топ-моделі.