Події
16 лютого 2015
Оперативники Святошинського райуправління міліції столиці впіймали 21-річного вбивцю (відео)
Вбивця сам викликав карету швидкої допомоги і навіть допомагав лікарям покласти на ноші та завантажити в автомобіль потерпілого.
news-image

До столичного медичного закладу у важкому стані був доставлений чоловік без свідомості з численними тілесними ушкодженнями. Лікарі карети швидкої медичної допомоги серед ночі забрали його з зупинки громадського транспорту в Святошинському районі, інформує Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ГУМВС України в м.Києві.

Медичний персонал повідомив про це працівників міліції Святошинського районного управління міліції столиці. Опитати потерпілого не було можливості, адже до свідомості він так і не приходив. Лікарі констатували відкриту черепно-мозкову травму, забої головного мозку, переломи кісток лицевого скелету, кісток носу зі зміщенням, множинні забійні рани голови, закриту травму грудей, переломи двох ребер.

 

"У результаті проведених оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили та затримали 21-річного столичного мешканця, який у скоєному зізнався. Затриманий пояснив, що о третій годині ночі відправився до найближчого магазину за цигарками. Дорогою зустрів незнайомого чоловіка, з яким виник конфлікт. Не знайшовши аргументів, молодший чоловік почав бити опонента спочатку руками, а коли той впав, і ногами. Коли опанував себе, і зрозумів, що побитий чолов'яга без свідомості — викликав швидку медичну допомогу. Поки чекав лікарів, обнишпорив кишені лежачого та забрав його майно. А потім навіть допомагав лікарям покласти на ноші та завантажити в автомобіль потерпілого", -йдеться в повідомленні відомства.

Слідчий повідомив затриманому про підозру та міру запобіжного заходу – тримання під вартою, а наступного дня потерпілий, так і не приходячи до тями, помер у лікарні.

Читайте також: Свідок ДТП Скрябіна пропав безвісти

Дана подія була кваліфікована у ч.2 ст. 121 та ч.1 ст. 185 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого, та крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.