Суспільство
16 лютого 2015
Оголені порнозірки розкритикували еротичну драму "50 відтінків сірого" (відео)
Порнозірки відзначають низький літературний рівень прози і, відповідно, сценарію
news-image

Порнозірки розповіли, чому ненавидять фільм "50 відтінків сірого". Відеоролик за участю оголених дівчат був опублікований на американському сайті Funny or die в День святого Валентина, передає Є! Єдність.інфо

В інтерв'ю актриси Надя Стайлз, Мерседес Каррера і Ніна Елль описали п'ять причин,через що їм не близька стрічка, знята за книгою Е. Л. Джеймс.

"Причина перша: це банальщина з домінуючим чоловіком і слухняною жінкою. Нудно. Це найубогіший жанр порно. Причина друга: квитки в кіно коштують дорого. Навіщо платити так багато, щоб побачити сублімацію сексу, якщо можна подивитися порно онлайн абсолютно безкоштовно?" - журяться дівчата.

Порнозірки відзначають низький літературний рівень прози і, відповідно, сценарію: називають його огидним, вважають образою для порноіндустрії. В якості прикладу наводиться цитата: "Два оргазми - розкладаєшся на шматки, наче в барабані пральної машини прокрутили".

Читайте також: Автора "50 відтінків сірого" не хвилюють відгуки на екранізацію книги

Стрічка заснована на однойменному романі британської письменниці Е. Л. Джеймс, написаному і виданому в 2011 році. Книга оповідає про стосунки студентки Анастейші і мільярдера Крістіана Грея, який захоплюється БДСМ. На сьогоднішній день "50 відтінків сірого" є найбільш популярною у світі книгою. Екранізація роману містить близько 20 хвилин еротичного відео.