Політика
7 лютого 2019
Ірина Луценко переплутала документи і нецензурно висловилася в Раді (відео)
Ірина Луценко захвилювалася і, повернувшись до мікрофона, дозволила собі сказати нецензурне слово.
news-image

Представник президента Ірина Луценко допустила нецензурний вислів, виступаючи з трибуни Верховної Ради України, повідомляє «Є!» з посиланням на Акценти.

Ірина Луценко повинна була зробити доповідь про перейменування Дніпропетровської області, однак, вийшовши за трибуну, переплутала документи. Вона почала зачитувати доповідь про підготовку зриву виборів глави держави з боку російських спостерігачів і їх втручання в роботу Петра Порошенка.

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій зупинив депутатку, помітивши, що Ірина Луценко виступає не з тою доповіддю. Пані Ірина захвилювалася і, повернувшись до мікрофона, дозволила собі сказати нецензурне вираження. 

«Бляяяха! Вибачте будь ласка. Зараз візьму матеріали. Вибачте, будь ласка», - пояснила свою помилку Луценко.

Решта депутатів підняли шум: хтось відкрито сміявся, деякі обурилися висловлюванням дружини генпрокурора України. Андрій Парубій закликав колег до порядку і пояснив їм, що Ірина Луценко «перебуває в стані високої напруженості». Парламентарі приймають важливі рішення, а «пані Ірина доповідатиме по ряду законопроектів». Після такої тривалої прелюдії привернувши увагу до своєї доповіді Ірина Луценко повернулася на трибуну і почала доповідь щодо законопроекту про перейменування Дніпропетровської області.

 

Читайте також:Порошенко здобув ще одну перемогу над Путіним на міжнародному фронті, - блогер