Світ
16 лютого 2015
Лідер КНДР Кім Чен Ин пролетів над Пхеньяном на українському літаку АН-148
У ЗМІ часто пишуть, що розкіш, в якій живе лідер КНДР різко контрастує з бідністю населення, яке, як повідомляється, часто голодує
news-image

Лідер КНДР Кім Чен Ин облетів на особистому авіалайнері АН-148 діловий район столиці країни Пхеньян, перш ніж проінспектувати хід будівництва нового мікрорайону.

Про це пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Новое время".

На фото в розкішному салоні літака Кім Чен Ин в чорному пальто сидить в білому шкіряному кріслі за палісандровим столом, перебираючи документи і віддаючи накази військовим з маленькими блокнотами, готовим у будь-який момент записати вказівки лідера. Підлога встелена синім килимовим покриттям, весь салон літака витриманий у світлих тонах.

На своєму лайнері Кім Чен Ин відправився інспектувати будмайданчик, на якому зводиться інфраструктура "підвищеного комфорту", покликана продемонструвати "рівень розвитку корейського народу". Пхеньян, на думку лідера, перетворюється на столицю світового класу, якій позаздрять інші країни.

Держагентство КНДР часто публікує дивні фото всенародного лідера - то в оточенні робітниць ферми, то в парку розваг Rungna People's Pleasure Ground. Експерти висловлюють сумніви в достовірності деяких знімків.

У ЗМІ часто пишуть, що розкіш, в якій живе лідер КНДР різко контрастує з бідністю населення, яке, як повідомляється, часто голодує. До слова, батько нинішнього ватажка країни Кім Чен Ір віддавав перевагу подорожам на поїзді.