Події
8 лютого 2019
Чоловік розповів, як прикормлював канабісом бджіл заради смачного меду
Підозрюваний зберігав вдома понад 1,5 кг канабісу.
news-image

Співробітники Новобузького відділу поліції Миколаївської області, провели обшуки в будинках двох підозрюваних. Як повідомляє прес-служба Національної поліції, ході в одного з обшуків були виявлені більше півтора кілограма канабісу, який чоловік ховав у ящику в майстерні, а ще 140 грамів, запаковані в пакет від кави, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

"Зі слів хазяїна будинку, наркотики він не вживає, а зберігає їх для підкормки бджіл. Мовляв, таким чином мед стає більш смачним", - йдеться в повідомленні.

Чоловіку, який вдома зберігав понад 1,5 кг канабісу, інкримінується ч. 1 ст. 309 КК України та загрожує покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Під час обшуку в другому будинку поліція знайшла більше півсотні дрібнокаліберних набоїв, походження яких 37-річний господар пояснити не може. Зазначає лише, що могли десь знайти діти та принести, граючись.

"Після проведення відповідного дослідження вирішуватиметься питання про притягнення до відповідальності місцевого мешканця, у якого були вилучені набої", - додали правоохоронці.