Події
9 лютого 2019
У Вінницькій області через загоряння обігрівача загинули двоє малолітніх дівчаток
Матір дітей, яка виховувала їх самостійно, характеризується позитивно, на обліку в соціальних службах не перебувала.
news-image

В Тиврівському районі Вінницької області від отруєння продуктами горіння загинули двоє малолітніх дітей. Про це повідомляє прес-служба поліції області. 

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

«Повідомлення про загибель малолітніх дітей в селі Василівка до поліції надійшло 8 січня близько 14.00 години від чергового диспетчера ГУДСНС. За попередньою інформацією, причина трагедії – отруєння продуктами горіння», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 20-річна мати залишила дітей сплячими в приватному будинку з увімкненим обігрівачем, а сама пішла до місцевого магазину. Коли повернулась - виявила задимлення в будинку та дітей без ознак життя. За попередньою інформацією, дівчатка віком 2 роки та дев’ять місяців загинули через отруєння продуктами горіння килиму. Матір дітей, яка виховувала їх самостійно, характеризується позитивно, на обліку в соціальних службах не перебувала. За цим фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство) з додатковою кваліфікацією «нещасний випадок». У межах розслідування будуть з’ясовані усі обставини загибелі дітей.

Читайте також: Америку накрили арктичні морози: місцями до -55°C (фото, відео)
Читайте також: Чоловік розповів, як прикормлював канабісом бджіл заради смачного меду