Політика
9 лютого 2019
Порошенко оголосив про офіційний початок своєї передвиборчої кампанії
Про це Порошенко повідомив у виступі на всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог» у Києві.
news-image

Президент Петро Порошенко оголосив про офіційний початок своєї передвиборчої кампанії як кандидата на пост глави держави на чергових виборах 2019 року.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Порошенко повідомив у виступі на всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог» у Києві. 

«Щоб завершити побудову сильної успішної держави, здатної забезпечити порядок, добробут і безпеку кожного українця, щоб підготувати країну до вступу в ЄС та НАТО, щоб не дати популістам помножити на нуль все те, що вистраждали, витерпіли, вимучені наші люди і наш народ, я прийняв рішення кандидувати вдруге на посаду президента України», - заявив він.

Порошенко зауважив, що його стратегічні цілі на другу каденцію – це боротьба з бідністю, підготовка України до вступу до ЄС та НАТО, забезпечення миру на вигідних для України умовах та відновлення територіальної цілісності країни. 

«Сьогодні, зараз офіційно починається моя передвиборча кампанія. Я повністю розраховую на вас, на нашу з вами спільну перемогу. Перемога, яка нам потрібна, - тільки чесна, така, яку ніхто не зможе поставити під сумнів», - підкреслив глава держави.
Читайте також: Сьогодні відбудеться перший півфінал Нацвідбору на Євробачення (відео)