Політика
11 лютого 2019
Рабінович: Перейменування Дніпропетровської області в Січеславську - це все, на що здатна влада (відео)
Замість системного розвитку всіх сфер економіки влада може пред'явити українцям тільки успіхи в перейменуванні вулиць і міст.
news-image

Перейменування Дніпропетровської області в Січеславську - це діагноз нинішньої влади, яка не здатна на реальні дії щодо поліпшення життя українців.

Про це в першій програмі нового циклу «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» розповів народний депутат України, голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, пише «Є!».

Вони перейменували Дніпропетровську область в Січеславську. Це все, що наша влада може зробити в країні. І навіть мер міста Дніпра пише, що ви божевільні, що ви нічого не робите, щоб люди залишалися в країні, любили і вірили в неї», - заявив парламентарій.


За його словами, замість системного розвитку всіх сфер економіки влада може пред'явити українцям тільки успіхи в перейменуванні вулиць і міст.

«Ви напевно знаєте і інші геройства з перейменування - Горішні Плавні, Кропивницький, Чорноморськ. Незважаючи на те, що Крим наша влада віддала, вона і там перейменувала Красноперекопськ в Яни Капу, Кіровське - в Іслям Терек. Так що тепер Крим від карти Туреччини не сильно відрізняється», - помітив народний депутат.


Глава партії «Опозиційна платформа - За життя» впевнений, що українці дадуть оцінку масовому перейменуванню об'єктів в країні на виборах.

«Перейменування області в Січеславську - це символ бездарності влади. Це її діагноз. І спроба відвернути увагу від кризи в економіці, від зубожіння людей. Я абсолютно впевнений: на цих виборах українці покажуть владі, як до неї ставляться. Дорогі українці, не вірте цим соціологам. Коли будете йти на вибори, просто відкрийте холодильник. І відразу побачите, краще ви стали жити чи ні», - підсумував Вадим Рабінович.


Нагадаємо, що Верховна Рада перейменувала Дніпропетровську область в Січеславську. 240 депутатів проголосували за це рішення.

Читайте також:Вони взяли на себе великий гріх, - Янукович про Томос для України