Київ
12 лютого 2019
У столиці спалили авто депутата Київради
Причетних до підпалу розшукують.
news-image

У столичному управлінні Нацполіції повідомили, що минулої ночі у Солом’янському районі Києва невідомі підпалили позашляховик депутата Київради, пише «Є!» з посиланням на Радіо Свобода.

«До поліцейських звернувся депутат Київради, який повідомив, що користується цим автомобілем, а зареєстрований він на його матір. У свою чергу, жінка розповіла, що побачила загорання автівки, тож негайно викликала поліцію та пожежників. Спеціалісти відповідних служб встановили ймовірну причину пожежі – занесення стороннього джерела запалення. За попередньою інформацією, невідомі розбили скло та закинули у салон позашляховика невідому речовину, внаслідок чого машина загорілася», – повідомили у поліції.

За даними поліції, вранці правоохоронці провели додатковий огляд місця події; кримінальне провадження відкрили за статтею про умисне «знищення або пошкодження майна». Причетних до підпалу розшукують.

 

Хоча в поліції не вказують ім’я постраждалого, спаленим автомобілем «Тойота Ленд Крузер 100» користувався депутат Київради Володимир Назаренко від ВО «Свобода». Він поширив у соцмережах фото, як горіла машина.

Читайте також:СБУ заблокує 100 сайтів, які загрожують нацбезпеці