Світ
14 лютого 2019
Восьмирічний школяр витратив усі кишенькові гроші на троянди для 68 дівчат
Хлопець вирішив порадувати всіх дівчаток з паралельних класів.
news-image

У Великобританії школяр витратив усі кишенькові гроші на покупку троянд на День святого Валентина для кожної дівчинки з паралельних класів. Його історією поділилося видання The Mirror, передає «Є!»

Каллум Дрю з англійського міста Лаут вже четвертий рік дотримується цієї традиції. Останні кілька років він підробляв у квітковому магазині у бабусі, яка платила онукові за надану допомогу. Хлопець завжди дбайливо відкладав частину зароблених грошей.

У 2018 році його бабуся померла. Хлопчик почав мити автомобілі у вільний від навчання час, щоб продовжити збирати гроші для здійснення задуманого плану. Дрю вирішив і у 2019 році подарувати кожній ровесниці у своїй школі по одній шовковій троянді, щоб жодна з них в це свято «не відчувала себе обділеною».

«Я обійду всі класи та вручу подарунки, - розповідає Дрю про свої плани. - Цій традиції вже четвертий рік. Дівчата завжди стрибають і верещать від щастя».

Мати Каллума Стейсі пишається своїм сином за те, що він уважно ставиться до почуттів інших. За її словами, спочатку він робив подарунки тільки для однокласниць, однак згодом вирішив радувати всіх дівчаток з паралельних класів.