Іван Дорн: "Я передавав гроші на потреби мирних жителів, а не воїнів АТО"
Відомий український співак Іван Дорн в інтерв'ю російському виданню розповів, що зовсім не займався спонсоруванням української армії.
news-image

Виконавець також розповів, що дійсно передавав певну суму грошей через свого колегу Сергія Притулу волонтерам, однак призначені вони були, за його словами, виключно на потреби мирних жителів, особливо тих, хто постраждав під час обстрілу Маріуполя, повідомляє Є! Єдність.інфо з посиланням на Газета.ру

За словами Івана Дорна, про його уявну допомоги українським військовим, він дізнався постфактум. Артист також підкреслив, що неодноразово звертався з проханням до свого колеги видалити злощасний пост, проте було вже пізно.

В результаті, зазначив співак Іван Дорн, Притула надав йому "ведмежу послугу", незважаючи на те, що діяв виключно в благих цілях і хотів "обілити" виконавця.

"Ще недавно я був інтернаціональним артистом - своїм і тут, і там. Зараз виходить так, що країни вже різні і кожна країна може від мене відмовитися", - скаржиться Дорн.

Музикант також зізнався, що більшість його родичів проживає саме в Росії.

"Місцеві видання пишуть про те, що я заробляю гроші тут і витрачаю їх на українських військових, але ніхто не питає, скільком родичам Іван допомагає? Чому? Це нікому не цікаво, в цьому немає ніякої скандальності", - висловлюється артист.

Раніше вже зазначалося, що Сергій Притула повідав про те, як співак Іван Дорн допомагає українським військовим, воюючим в зоні АТО.

Читайте також: Притула розповів, як Дорн пускає на АТО гроші, зароблені у Росії