Резонанс
19 лютого 2019
ДТП у Харкові: Зайцева пообіцяла більше ніколи не сідати за кермо
Зайцева заявила про каяття.
news-image

В ході судових дебатів у справі про страшну ДТП в центрі Харкова одна з обвинувачених – Олена Зайцева, повністю визнала свою провину і заявила, що кається. Про це повідомляє "Сегодня", передає «Є!»

"Я визнаю всі пункти, які мені інкримінуються в обвинувальному акті. Я відчуваю провину і щиро каюся. Ніколи не сяду більше за кермо і готова нести відповідальність і покарання, яке призначить суд", – заявила вона.

Як відомо, 18 жовтня 2017 року на перехресті вулиці Сумської і провулка Мечникова в центрі Харкова зіткнулися Lexus RX 350 і Volkswagen Touareg, після чого "японець" вилетів на тротуар і врізався в пішоходів. В результаті наїзду п'ятеро людей загинули на місці, шестеро – постраждали. Пізніше один з постраждалих помер. Дівчина-водій, яка була за кермом позашляховика, що влетів у натовп, була затримана. Нею виявилася 20-річна студентка ХНУ імені Каразіна Олена Зайцева.  Другим  фігурантом справи став 59-річний Геннадій Дронов, який займався торгівлею продуктами харчування та тютюновими виробами.

Читайте також: На час скоєння ДТП Зайцева була у стані наркотичного сп'яніння – МОЗ