Політика
26 лютого 2019
Рабінович: Якщо міжнародна угода забирає гривню з кишені українця, від неї потрібно відмовитися (відео)
Україна повинна будувати відносини з усіма країнами так, щоб це було вигідно кожному її громадянину.
news-image

Україна повинна будувати відносини з усіма країнами так, щоб це було вигідно кожному її громадянину. Про це в ефірі програми «П'ять питань Вадиму Рабіновичу За життя» розповів народний депутат України, голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, пише «Є!».

«Я вважаю, що прогинатися під кожного іноземця, прогинатися під МВФ - це прояв неповаги до себе. Нам потрібно сісти за стіл, культурно, з повагою, і сказати їм такі слова: «Дорогі наші західні партнери, ми вже п'ять років як форпост війни, так давайте зробимо кілька простих речей», - запропонував парламентарій.


За його словами, є кілька першочергових питань, які потрібно підняти в розмові з західними партнерами.

«Перше - спишіть всі борги Україні, тому що ми не в змозі їх виплатити. Другий - ви повинні нам дати кредити, хоча б співвідносні з Польщею, і на таких же умовах, інакше це нечесно і згубно для нашої держави. Третій - якщо самі європейці ставлять нашу країну на перше місце по корупції на континенті, то навіщо тоді давати нашій владі кредити? Українці не повинні відповідати за те, що вкрала влада», - підкреслив народний депутат.


Політик упевнений, що міжнародні відносини потрібно будувати тільки на взаємовигідних умовах.

«Нам не потрібно боятися ні Європи, ні Америки, ні Азії. Ми повинні рівноцінно будувати відносини з усіма. Якщо вигідно для моєї країни будувати відносини з Білоруссю, то потрібно з нею будувати відносини, з Китаєм - так з Китаєм. Важливо, щоб це було вигідно громадянинові України. Якщо міжнародна угода забирає хоч одну гривню з кишені українця, то вона не повинна відбутися», - заявив голова «Опозиційної платформи - За життя».


Народний депутат вважає, що наша країна, незважаючи на «злодійкувату влада», може стати знову багатою і процвітаючою.

«Ми з вами живемо в унікальній країні, де, переживши вже не одне покоління крадіїв, ми все одно дихаємо, виживаємо і віримо в завтрашній день. Нам потрібен один рік, щоб повернути ситуацію в нормальне русло. Нам потрібен один день, щоб прийти до виборчих дільниць і вибрати не війну, а світ, вибрати стабільність, а не вбивство. Я вірю в нашу країну. Вірю, що ми виберемо тих, хто побудує в Україні «Швейцарію Східної Європи». І Україна стане світовим лідером. Україною будемо пишатися ми та наші діти! » - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:МВС України запускає онлайн-сервіс «Вибори-2019»