Суспільство
27 лютого 2019
Тепло, холод і знов тепло: на українців чекає температурна гойдалка
Завершення зими в Україні буде представницьким: і сніг, і дощ, і сильний вітер, і холод, і +12 градусів.
news-image

Найближчим часом в Україні потеплішає, потім температура впаде, а потім знову підвищиться.

Такий прогноз робить у Facebook синоптик Наталка Діденко, пише «Є!» з посиланням на УП.

"Завершення зими в Україні буде представницьким. І сніг, і дощ, і сильний вітер, і холод, і +12 градусів. Будуть усі, пан голова, пан писар, поважнії все люде...", - жартує вона.

За словами Діденко, мокрий сніг йтиме внаслідок діяльності північного циклону у східних областях та на півночі України. Часом він змінюватиметься дощем, залежно від температури повітря. На решті території буде сухо з проясненнями або хмарно.

"Західний вітер очікується рвучким, подекуди сильним, із штормовими поривами. Будьте обережними під дахами будинків і не залишайте легкі вазони чи важку шовкову білизну на відкритих балконах - може зірвати", - попереджає синоптик.
 
 
 

За її даними, у четвер, 28 лютого, найтепліше буде на Заході – 7-12°, найхолодніше - на Сході, а також на Сумщині та на Запоріжжі – 0-3° тепла. У більшості областей очікується 3-8° вище нуля.

У Києві, каже Діденко, спочатку сухо, проте вдень збільшиться хмарність, а надвечір з'являться дощ з мокрим снігом. Вдень 5-7° тепла.

У п'ятницю і на вихідних, 1-3 лютого, за її прогнозом, спостерігатиметься короткочасне похолодання, але у понеділок, 4 лютого, знову потеплішає.

Читайте також:У США закликали РФ звільнити ув’язнених кримчан