Скандальна драма "50 відтінків сірого" б'є новий рекорд
"50 відтінків сірого" стали самими касовими прем'єрами за всю історію прокату в 11 країнах
news-image

За перший уік-енд в кінотеатрах за межами США фільм заробив 8 млн., повідомляє Є! Єдність.інфо

Підкреслимо, що це рекорд тільки для фільмів певної прокатної категорії, за якою особи до 17 років допускаються на сеанс тільки у супроводі батьків.

"50 відтінків сірого" стали самими касовими прем'єрами за всю історію прокату в 11 країнах, серед яких Італія, Аргентина, Польща, Чехія, Угорщина і, за попередньою інформацією - Україна.

Уточнені дані по українському прокату стануть відомі у найближчі дні. В Америці ж касові збори "50 відтінків сірого" виявилися менше прогнозованої суми. Так, картині пророкували не менше 90 млн за перші три дні прокату в США, але в підсумку цей показник виявився 81,6 млн.

Читайте також: Оголені порнозірки розкритикували еротичну драму "50 відтінків сірого" (відео)

І серед картин з рейтингом R "50 відтінків сірого" опинилися в Америці лише на п'ятому місці за касовими зборами першого уїк-енду. Більше цієї картини свого часу заробили "Матриця: Перезавантаження", "Снайпер", "Похмілля у Вегасі 2", "Страсті Христові". Загальні збори "50 відтінків сірого" - з урахуванням прокату в США і в інших країнах, - на даний момент складають 239,6 млн. При цьому на виробництво картини студія витратила всього 40 млн.