Політика
7 березня 2019
Мураєв зняв свою кандидатуру на користь Вілкула за 10 млн доларів, - експерт
Вчинок Євгена Мураєва виявився зовсім не безкорисливим.
news-image

Народний депутат, лідер партії «Наші» Євген Мураєв зняв свою кандидатуру на президентських виборах на користь кандидата від «Опозиційного блоку» Олександру Вілкулу за 10 млн доларів. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив політичний експерт Михайло Шнайдер, інформує «Є!».

 

«Одіозний політик, лідер партії« Наші »Женя Мураєв пробив чергове дно. Він довго розповідав своїм потенційним виборцям, як він усіх врятує від війни, не дасть в образу свята і захистить від підступних ворогів - а в результаті в самий останній момент взяв і знявся з виборів на користь кандидата від «Оппоблока» Олександра Вілкула», - написав Шнайдер.


Він також пояснив, чому подібна «ініціатива» Мураєва здалася йому підозрілою.

«Спробую пояснити, в чому тут суть. Справа в тому, що, коли кандидат з більшим рейтингом знімається з передвиборної гонки на користь кандидата з меншим - це завжди пахне великими, навіть дуже великими грошима. А вже у випадку з Мураєва, враховуючи всі його «подвиги», повірити в його щирі мотиви просто неможливо. Тому я вирішив навести довідки у джерел, наближених до штабів обох кандидатів », - заявив експерт.


У підсумку йому вдалося з'ясувати, що вчинок Євгена Мураєва виявився зовсім не безкорисливим.

«Щоб не затягувати, відразу скажу, що моє припущення повністю підтвердилося! За черговий кидок - на цей раз своїх виборців - Мураєв отримав понад 10 млн доларів. Кажуть, що відстебнув цю значну суму саме Рінат Ахметов. Ось так ось - 10 млн за потрібне рішення. Це ж навіть більше, ніж премія глави «Нафтогазу» Андрія Коболєва! І це порівняння не випадково - що той, що той - відверто спірні персонажі в сучасних українських реаліях. З дуже сумнівними перспективами. Що до Мураєва, так він, судячи з усього, тепер остаточно зійшов з політичного небосхилу України », - констатував Михайло Шнайдер.
Читайте також: Рабінович: Влада насправді любить не Україну, а можливість на ній поживитися (відео)