Світ
13 березня 2019
Французькі депутати відвідають Крим на річницю анексії
Група французьких політиків на чолі з екс-депутатом парламенту Франції Тьєррі Маріані прилетить 13 березня в окупований Крим.
news-image

Група французьких політиків на чолі з екс-депутатом парламенту Франції Тьєррі Маріані прилетить 13 березня в окупований Крим, щоб взяти участь у заходах до п'ятиріччя анексії півострова. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на РБК-Україна

Як зазначається, депутати парламенту Франції перебуватимуть у Криму з 13 до 16 березня. Під час візиту політики відвідають міжнародний дитячий центр "Артек", погуляються набережною Ялти, відвідають меморіал на Французькому військовому кладовищі в Севастополі. У програмі візиту також заплановані зустрічі з місцевими "депутатами".

Відзначимо, в 18 березня в Росії відзначають п'яту річницю анексії півострова. У цей день в 2014 році в Кремлі був підписаний документ про "входження" Криму та Севастополя до складу Росії.

Нагадаємо, 12 березня палата представників Конгресу США схвалилазаборону на визнання окупованого Криму російським. За відповідний документ проголосували 427 конгресменів.

Читайте також:В анексованому Криму зафіксували новий викид хімічних речовин