Спорт
13 березня 2019
Володимир Кличко приступив до тренувань в Києві
Легендарний український боксер може повернутися на ринг.
news-image

Як стало відомо Sport Arena, Володимир Кличко (64-5, 53 KO) відновив тренування. В даний момент екс-чемпіон світу в суперважкій вазі знаходиться в Києві, де і проводить свої заняття, пише «Є!» з посиланням на Дзеркало Тижня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що стримінгова платформа DAZN запропонувала Володимиру Кличку контракт у розмірі 40 мільйонів доларів за повернення на ринг. За контрактом Кличко повинен провести три поєдинки.

Перший бій – в Німеччині проти суперника, який входить в топ-10 світового рейтингу. Другий і третій – у Лондоні на стадіоні "Уемблі" з британцями Ентоні Джошуа і Тайсоном Ф'юрі.

Крім гарантованих 40 мільйонів за контрактом, Кличко буде отримувати відсоток відрахувань з доходів за телеправа у другому і третьому поєдинках.

Зазначимо, що інформацію про можливе повернення Кличка-молодшого першим оголосив британський журналіст Стів Банс, заявивши, що одним з варіантів для головного бою на "Уемблі" буде повернення Володимира Кличка у ринг. Суперником українця повинен був стати Ділліан Уайт.

Читайте також:Хто такий Дмитро Підручний: біографія першого в історії України чемпіона світу з біатлону