Світ
17 лютого 2015
Lamborghini Aventador, Ferrari FF: проморолик поліції в Дубаї (відео)
В Дубаї поліція вирішила похвалитися своїм унікальним автопарком за допомогою красивого проморолика, виставленого на порталі YouTube.
news-image

За тиждень відео подивилися майже 2,5 мільйона чоловік, передає Єдність.інфо.

У сюжеті, більше схожому на рекламу популярної комп'ютерної гри, по місту на величезній швидкості і з характерним рокотом проноситься кортеж білих патрульних автомобілів найпрестижніших марок. Контрастною вийшла кінцівка, в якій ритмічна музика змінилася мелодійною. Машини з проблисковими маячками вже спокійно стоять на площі, а добродушні поліцейські дозволяють бажаючим посидіти за кермом або сфотографуватися на пам'ять.

До слова, остання сцена цілком могла бути реальною - відомо, що правоохоронці в Дубаї не відмовляють туристам в можливості зробити Селфі на тлі поліцейських Lamborghini Aventador, Ferrari FF, в яких патрулює жіночий екіпаж, Bentley Continental, Bugatti Veyron або McLaren MP4-12C. Крім того, в автопарку поліції  числиться рідкісний екземпляр Aston Martin One-77, Ford Mustang, Chevy Camaro SS, Audi R8, BMW M6 Gran Coupe, Nissan GT-R, Brabus B63S, Mercedes SLS і SL 63 AMG і інші преміальні автомобілі.