Політика
19 березня 2019
Рабінович: Опоненти розсилали підроблені листи з моїм нібито підписом - цим нас не збити з шляху! (відео)
Вадим Рабінович заявив про підробку його підпису в листах із закликом не голосувати за кандидата Юрія Бойка, які були відправлені жителям Маріуполя і Дніпра.
news-image

Народний депутат, голова партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович заявив про підробку його підпису в листах із закликом не голосувати за кандидата Юрія Бойка, які були відправлені жителям Маріуполя і Дніпра. Парламентарій назвав ці листи провокацією і повідомив, що має намір звернутися з цього приводу до правоохоронних органів, пише «Є!».

Про це він заявив в ефірах телеканаловNewsOne і «Інтер».

«Звичайно, я не підписував ніякого подібного листа. Я підтримав Юрія Бойко, і наша партія висунула його кандидатом на пост президента. І я сподіваюся, що він переможе, щоб ми могли змінити цей «курс вбивства України». Я почитав ці листи. Вони поширюються не тільки в Маріуполі, але і в Дніпрі. Я бачу тут дві площини. Перша - юридична: там підроблений мій підпис, тому я звертаюся до Міністерства внутрішніх справ з проханням встановити, хто розсилав ці листи», - заявив нардеп.

Рабінович закликав людей не вірити «безглуздим листам» і підкреслив, що все, що він хоче сказати - він прямо говорить у своїй телевізійній програмі і на ефірах різних каналів.

«Дайте самі оцінку от цьому ось бруду і цій дурниці. Нас намагаються все більше і більше занурити в якусь взаємну ненависть ... Та плювали ми на них, ми переможемо! Люди, не вірте ніяким безглуздим листам. Все, що я хочу сказати - я відкрито кажу в ефірі вже багато років, дивляться мене мільйони телеглядачів і, судячи з рейтингів, мені довіряють. Я ніколи не приховував своєї думки, якби я щось хотів сказати - я б сказав», - підкреслив парламентарій.

Він також назвав розсилку фейкових листів від імені глави «Опозиційної платформи - За життя» капостю від опонентів, у яких просто закінчилися аргументи.

«Вони придумали ці підроблені листи, тому що зрозуміли: перемогти нашу політичну силу і нашого кандидата чесним шляхом не зможуть. Це ознака нашої сили! До того ж, мені приємно, що наші опоненти вважають, що саме моя думка може вплинути на думку українських виборців», - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:На виборах президента буде безпрецедентна кількість спостерігачів