Україна
20 березня 2019
Україна – найменш щаслива країна в Європі
Україна у рейтингу найщасливіших країн світу обіймає 133-тю сходинку, і це є найнижчою позицією серед європейських країн.
news-image

Фінляндія у 2018 році очолила рейтинг найщасливіших країн світу, крім неї, до першої десятки увійшли ще сім європейських країн.

Про це йдеться у доповіді World Happiness Report, пише «Є!» з посиланням на Європейську Правду.

Доповідь World Happiness Report була вперше випущена у 2012 році за підтримки ООН. У ній оцінюються 156 країн і враховуються наступні показники: ВВП на душу населення, соціальна підтримка, очікувана тривалість життя, сприйняття корупції та інші.

До першої десятки увійшли Фінляндія, Данія, Норвегія, Ісландія, Нідерланди, Швейцарія, Швеція, Нова Зеландія, Канада та Австрія.

Україна у рейтингу обіймає 133-тю сходинку, і це є найнижчою позицією серед європейських країн. У Грузії 119-те місце, у Молдови – 71-ше, у Білорусі – 81-ше.
Найбільш нещасливими країнами стали Південний Судан (156-те місце), Центральноафриканська республіка (155), Афганістан (154), Танзанія (153), Руанда (152), Ємен (151), Малаві (150).

Нагадаємо, за результатами минулорічного опитування опитування "Євробарометра" , ірландці виявились найщасливішою нацією Європейського Союзу, тоді як румуни – найбільш нещасливою.

Читайте також:Якщо влада не зміниться, ціна газу знову зросте, — Вальчишин