Україна
26 березня 2019
Погода засяє в Україні сонцем аж у кінці тижня, - Наталка Діденко
Зима просто чемно притримується етикету, хоче по-людськи попрощатися, присісти на дорогу, погомоніти про якісь дрібниці, і тоді вже - на поїзд.
news-image

Потепління варто чекати аж у кінці тижня, пише «Є!» з посиланням на сторінку Facebook синоптика Наталки Діденко. 

Хто змерз, не обурюйтесь. Ще трохи. Зима просто чемно притримується етикету, хоче по-людськи попрощатися, присісти на дорогу, погомоніти про якісь дрібниці, і тоді вже - на поїзд, - пише пані Наталія.
Завтра буде день якраз такого махання ручкою від зими - знову сильний вітер, мокрий сніг з дощем та похолодання вночі до +3-3, а вдень до +3+6 градусів. Лише на Сході та на південному сході України буде тепліше, +5+11 градусів, і мокрий сніг сюди не дійде, лише дощ, - наголошує синоптик.

У столиці 27 березня - мокрий сніг з дощем, сильний вітер та максимально лише +4,+5 градусів.

У Києві завтра, у середу, один з останніх днів, коли можна `насолодитися` таким явищем, як "какабека". Не поспішайте використовувати ненормативну лексику - це фактично один день. З четверга погода почне вирівнюватися і вже кінець тижня засяє в Україні сонцем, синім небом і тепла погода нарешті підфарбує у нормальні кольори наші посинілі від холоду носи та щоки. Лише один день), - стверджує пані Діденко.

Читайте також:Україна вирвала перемогу у Люксембургу та очолила свою групу відбору на Євро-2020