Війна
17 лютого 2015
У БПП вважають, що пора оголошувати воєнний стан
Україні не залишилося іншого вибору, як оголосити воєнний стан, адже політичного компромісу щодо ситуації на Донбасі досягнути не вдасться.
news-image

Про це заявив народний депутат фракції партії «Блок Петра Порошенка» Вадим Денисенко, повідомляє "Укрінформ" з посиланням на прес-служба БПП.

«Ніякого політичного компромісу у питанні розв’язання конфлікту на сході України зараз немає. Путін, коли підписував мінські угоди-2, знав, що не збирався їх виконувати. Його логіка – це знищення України як держави. Наші сподівання тепер лише на те, що американці різко почнуть прискорювати європейців у прийнятті рішень… Сьогодні іншого варіанту як воювати - немає!» - зазначив він.

На думку Денисенка, Путін воює вже не проти України, а проти Європейського Союзу.

 

 

«Розвалити ЕС – це завдання максимум Росії. Президент України Петро Порошенко та лідери європейських країн хотіли заморозити конфлікт і утворити хоча б якусь лінію кордону. Але Путіна не влаштовує будь-яка лінія кордону», - наголосив нардеп.

Він вважає, що оголошення війни неминуче.

«Я так розумію, що найближчими днями зброя піде до України. Це головне, чого ми сьогодні маємо добитися – максимальна кількість зброї і максимальна кількість інструкторів. Наступним кроком Заходу, можливо, стане повітряний удар. Але це буде через три-чотири місяці. На жаль, ЕС дуже повільно приймає рішення», - зазначив Денисенко.

Читайте також:Як вводиться воєнний стан в країні розповіли в РНБО