Події
1 квітня 2019
Співвласниця російської авіакомпанії загинула в авіакатастрофі
Літак розбився під час заходу на посадку.
news-image

Співвласниця S7 Наталія Фільова загинула в авіакатастрофі під час заходження на посадку у Франкфурті, підтвердила прес-служба авіакомпанії, передає «Є!» із посиланням на Сегодня.

"31 березня 2019 при заході на посадку приватного літака Epic-LT в аеропорт Егельсбах (Франкфурт-на-Майні) у віці 55 років померла акціонер S7 Airlines Фільов Наталія Валеріївна. Обставини трагедії поки невідомі", – йдеться в повідомленні.

У поширеній в неділю заяві прес-служби поліції федеральної землі Гессен йдеться, що шестимісний літак, який розбився, повністю згорів.

"Після удару об землю літак повністю згорів. Згідно зі слідчими даними, отриманими на цей момент, літак летів із Франції в Егельсбах. На борту, імовірно, шестимісного літака, крім пілота, було ще двоє людей. Згідно з попередніми даними, йдеться про російських громадян. Остаточна ідентифікація тіл буде проведена наступного тижня ", – сказано в повідомленні.

Егельсбах – це комуна на території землі Гессен. Літак розбився на підльоті до аеропорту Франкфурт-Егельсбах (EDFE).

Раніше інформоване джерело повідомило, що бізнес-джет Epic, який імовірно належить російській авіакомпанії "Глобус" (входить до групи S7), розбився після зльоту з аеропорту Франкфурта. За інформацією співрозмовника агентства, "загинули троє росіян, які перебували на борту".

"За попередніми даними, серед пасажирів літака була Наталія Фільова і її батько", – уточнило джерело.

S7 Airlines – найбільша приватна авіакомпанія, вона займає друге місце за обсягом авіаперевезень в Росії, поступаючись лише "Аерофлоту". Група S7 належить Владиславу і Наталії Фільовим і була створена в 2006 році на базі авіакомпанії "Сибір" у Новосибірську.