Політика
1 квітня 2019
Армія в зоні ООС відмовилася голосувати за Порошенка, - дані ЦВК
Не всі солдати підтримують верховного головнокомандувача.
news-image

Результати зі спеціальних дільниць в зоні проведення операції Об’єднаних сил збігаються із загальними по країні. Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції повідомив заступник голови ЦВК Євген Радченко, пише «Є!».

“Всі дільниці, які розташовані в зоні розмежування, і спеціальні дільниці, які були організовані для військовослужбовців, проголосували, підрахунок голосів здійснено, у більшості випадків результати передано... Є два безумовних лідера на цих дільницях, так само як і по всій Україні”, - зазначив він.

Радченко також наголосив, що такі результати спростовують чутки про використання адмінресурсу під час голосування на цих дільницях.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський виграв на більшій кількості військових спецділянок у зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі, ніж діючий голова держави, Верховний Головнокомандувач Петро Порошенко.

Про це свідчать дані Центральної виборчої комісії, на сайті якої до 07:45 1 квітня з'явилися результати майже з 60 спецдільниць.

Усього в зоні ООС 79 спецдільниць для військових: 65 у Донецькій області та 14 у Луганській. 

Читайте також:Кандидат Шевченко: Я буду молитися, щоб Зеленський виграв