Резонанс
5 квітня 2019
Кров у Зеленського брав актор із «Сватів»
Чоловік також брав учать у відомому кулінарному шоу.
news-image

Кров на аналізи у кандидата в президенти, шоумена Володимира Зеленського брав лікар, який спеціалізується на масажі та знімається у кіно. Про це повідомляє телеканал "АТR", передає «Є!»

Лікарем, ймовірно, є Владислав Кірякулов. На сайті медичного центру "Євролаб" зазначається, що він працює масажистом і доктором із загальної гігієни, має 10-річний стаж.

Згідно з даним з відкритих джерел, Кірякулов знімався у телевізійному кулінарному шоу "Мастер Шеф-8" та брав участь у зйомках різноманітних кінострічок.

 Серед фільмографії лікаря – епізодична роль в у 5-тій частині серіала "Свати", який знімала студія "Квартал 95" Зеленського.

     

На особистій сторінці у соцмережі Кірякулов часто викладав фото з різних зйомок.

На профільних медичних сайтах значиться, що лікар займається лікуванням болю у спині, шиї, плоскостопості, остеохондрозу та інших проблем рухового апарату.

Кірякулов, ймовірно, вчився акушерській та медико-профілактичній справі, стажувався в Угорщині.

У виданні "Українська правда" пишуть, що намагались отримати коментар "Євролабу". Однак у клініці відмовились відповідати на питання та поклали слухавку.

Нагадаємо, кандидат у президенти Володимир Зеленський сьогодні  здав аналізи в приватній лабораторії "Євролаб", власник якої підтримує шоумена.

Читайте також: Зеленський здав аналізи перед дебатами (відео)