Політика
8 квітня 2019
Порошенко пообіцяв змінити склад своєї команди в разі перемоги на виборах
Голова держави зазначив, що в його команді відбудуться істотні зміни.
news-image

Президент України Петро Порошенко обіцяє здійснити значні кадрові зміни в своїй команді за рахунок залучення молодих людей у разі перемоги на президентських виборах, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

"Відбудуться істотні зміни в команді, буде більша кількість молодих нових людей. У мене зараз багато пропозицій, які ми аналізуємо і які будуть представлені," - сказав П.Порошенко в ефірі телеканалу "Україна" в неділю ввечері.

Він запевнив, що в разі своєї перемоги на виборах має намір у найближчі п'ять років продовжувати реформи, які забезпечать економічне зростання, допоможуть подолати бідність і забезпечити добробут населення.

"Буде істотно укріплена обороноздатність держави. Заявляю, що буде різко прискорене наше економічне зростання і наш рух до Європейського Союзу. І вже в грудні буде запропоновано країнам-членам НАТО підписати план дій щодо членства в НАТО", - нагадав П.Порошенко.

Глава держави також пообіцяв, що будуть звільнені українські військові моряки, які знаходяться в полоні у Російської Федерації.

"Буде зроблено велику кількість кроків, які значно зміцнять мир, оскільки це буде зараз моїм першим пріоритетом", - підкреслив П.Порошенко.
Читайте також: Беззмістовні дебати можуть зменшити кількість виборців Зеленського, — соціологи