Кабмін закликає Раду ухвалити закон про легкість ведення бізнесу
Кубів також закликав нардепів розглянути низку законів щодо промислового безвізу з ЄС.
news-image

Кубів також закликав нардепів розглянути низку законів щодо промислового безвізу з ЄС. Перший віце-прем'єр-міністр України, глава МЕРТ Степан Кубів закликав Верховну раду ухвалити закон про легкість ведення бізнесу. Про це він сказав у ході засідання погоджувальної ради Верховної ради, передає «Є!» з посиланням на РБК-Україна.

За його словами, законопроект уже є готовим для розгляду у сесійній залі.

"Закликаю якнайшвидше розглянути і ухвалити урядовий законопроект про легкість ведення бізнесу. Адже рейтинги та можливості ми повинні зробити до 1 травня", - повідомив Кубів.

Віце-прем'єр додав, що Рада також має розглянути низку законопроектів щодо промислового безвізу з Європейським союзом.

"Закликаю внести (у порядок денний, - ред.) відповідно законопроекти щодо децентралізації, щодо євроінтеграційних ініціатив, щодо сприяння передумов укладення промислового безвізу з Європейським союзом і створення умов для впровадження в Україні політики НАТО у сфері військової стандартизації", - підкреслив Кубів.

Нагадаємо, в кінці березня Кабмін прийняв постанову, що полегшує умови ведення бізнесу і підвищить позиції України в рейтингу Doing Business. У повідомленні наголошується, що постанова спрощує процес приведення існуючих статутів ТОВ у відповідність до закону "Про товариства з обмеженою відповідальністю".

Читайте також:Журналісти довели зв'язок Зеленського з засновником Євролабу (документи)