Політика
9 квітня 2019
Поліція готується забезпечувати порядок під час дебатів на «Олімпійському»
Голова Нацполіції, заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровой та голова ДержНС Микола Чечоткін, керівництво Нацгвардії та дирекція стадіону провели координаційну нараду на стадіоні, де можливо відбудуться дебати кандидатів у президенти.
news-image

Національна поліція готується забезпечувати публічного порядку на НСК "Олімпійський", зокрема відбулася координаційна нарада.

Про це повідомила заступник директора департаменту комунікації в Нацполіції України Ольга Атаманова на сторінці у Facebook, пише «Є!» з посиланням на 112.

"Прямо зараз голова Нацполіції Сергій Князєв, заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровой та голова ДержНС Микола Чечоткін, керівництво Нацгвардії та дирекція стадіону провели координаційну нараду на стадіоні, де можливо відбудуться дебати кандидатів у президенти", - написала Атаманова.

Нагадаємо, 3 квітня Володимир Зеленський опублікував відеозвернення, в якому викликав Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський". Він заявив, що "дає на роздуми 24 години".

Чинний гарант зазначив, що закон передбачає інші умови проведення дебатів, проте погодився дискутувати на стадіоні.

Потім у рамках підготовки до дебатів обидва кандидати здавали аналізи, щоб довести, що не мають алкогольної та наркотичної залежності.

Вчора Порошенко заявив, що чекатиме на опонента на "Олімпійському 14 квітня, натомість Зеленський висловив переконання, що дебати мають відбутися 19 квітня.

Читайте також:Дебати 19 квітня не можуть відбутися і на «Олімпійському», і в студії «Суспільного» – Аласанія