Політика
9 квітня 2019
Насалик викликає команди Порошенка та Зеленського позмагатися в жимі штанги за 50 тис. грн
Міністр особисто дав старт змаганням.
news-image

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик запропонував командам кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського позмагатися в спорті, зокрема в жимі штанги й гантелей, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

"Я пропоную позмагатися ЗЕ-команді та команді "Україні потрібен Порох" у спорті, який, як завжди, об'єднує. Учасники - 40 млн громадян, дисципліна складається з двох вправ - жим штанги 100 кг лежачи та жим гантелей по 30 кг сидячи. Учасники формуються в категоріях: 18-25 років, 25-35 років, 35-45, 45-55 і 55+. Переможець у кожній категорії той, хто зробить максимальну кількість чистих повторів", - написав І.Насалик на своїй сторінці у Facebook, закликавши викладати відео в коментарях під відповідним постом.

Переможець у кожній категорії отримає приз у 50 тис. грн, які зможе використати для своєї спортивної кар'єри або свого спортивного клубу.

Змагання завершуються о 18:00 24 квітня 2019 року.

"Підтримка бізнесменів вітається і збільшить призовий фонд. Починаємо. Команда "Україні потрібен Порох", категорія 55+, місто Калуш", - написав міністр енергетики, додавши до посту відповідне відео, де дає старт змаганням.