Суспільство
18 лютого 2015
За Януковича було більше свободи слова, ніж за Порошенка - Ляшко
Олег Ляшко звинуватив Президента України Петра Порошенка в тому, що шоу Савіка Шустера закривають через цензуру.
news-image

Головний радикал на своїй сторінці у Фейсбук висловив обурення припиненням трансляції на 24 каналі шоу Савіка Шустера "Шустер live", пише Є | Єдність.інфо. Олег Ляшко вважає, що при президенті Януковичі у країні було більше свободи слова, ніж при теперішній владі.

"Телеканал 24 відмовився від подальшої трансляції "Шустер live". Керівництво пояснило своє рішення необхідністю "створювати проекти власного виробництва". За моєю інформацією, насправді на канал наїхала Нацрада з питань ТБ, погрожуючи позбавити ліцензії, якщо не відмовляться транслювати Шустера. Вказівка про це надійшла з адміністрації Президента Порошенка. Раніше під тиском АП Шустера відмовилися показувати Інтер і Україна, з якими він домовлявся. Це називається ЦЕНЗУРА. При Януковичі було більше свободи слова, ніж при Порошенкові", - написав лідер Радикальної партії.

Нагадаємо, телеведучий Савік Шустер відновив вихід свого шоу "Шустер Live" з 13 лютого на телеканалі 24. У найближчу п'ятницю, 20 лютого, ток-шоу в ефірі телеканалу вже не вийде.

"Ми вдячні "Савік Шустер студії" за співпрацю, яка тривала майже рік. За цей час мільйони наших глядачів подивилися ток-шоу на "24"-му каналі. Однак ми усвідомлюємо, що нам необхідно створювати проекти власного виробництва, на чому зараз і плануємо зосередитися", - цитується в повідомленні гендиректор 24 Роман Андрейко.


9 лютого Савік Шустер заявив, що Адміністрація Президента України причетна до зникнення з ефірів його шоу "Шустер Live".

Читайте також: Шустер: Телеканали нас хочуть, але бояться реакції Банкової


Нагадаємо, в грудні 2014 року Перший національний відмовився продовжити контракт на 2015 рік із  "Савік Шустер студія" "і з 1 січня 2015 ток-шоу не виходило в ефір.

Раніше програма транслювалася на телеканалі 24 паралельно з Першим національним.