Політика
13 квітня 2019
Рабинович: Коли ми змінимо владу, зможемо почати будувати нову Україну
Політик вважає, що чинний президент не реагує на регулярні порушення Основного закону.
news-image

Для пожвавлення України потрібно обов'язково змінити владу в країні. Про це заявив народний депутат України і голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабинович в прямому ефірі телеканалу «112 Україна», інформує «Є!».

«Ми не повинні вірити черговим обіцянкам кандидатів, оскільки система розраховує на те, що ми ще в ейфорії. Ось цього «дракона влади» після першого туру ще не добили, адже у нього не одна голова. Тому потрібно обов'язково йти на другий тур виборів і відірвати другу голову «дракону». Для виправлення України, для її пожвавлення це необхідно », - вважає парламентарій.


За його словами, президент країни повинен в першу чергу бути гарантом Конституції, чого зараз не відбувається.

«Гарантом Конституції може називатися президент, який стежить за виконанням Основного закону. У нас в Конституції закріплено безкоштовне медичне обслуговування. Але приїхала санітарка з Вірджинії і скасувала наш вищий закон. Президент встав на захист Конституції? Я такого не чув », - обурився народний депутат.


Політик вважає, що чинний президент не реагує на регулярні порушення Основного закону.

«За Конституцією керує країною більшість Верховної Ради, мінімум 226 осіб від правлячих фракцій. Але більшості давно вже немає. Я подав папір спікеру Андрію Парубію з проханням надати мені список людей, хто нами править. Він мені відповідає - ні повноважень. Керівник парламенту не може дати народному депутату список коаліції. Як таке можливо? І президент не виступив проти такого нехтування Конституції », - продовжив депутат.


Глава «Опозиційною платформи - За життя» впевнений, що за підсумками другого туру президентських виборів в Україні вдасться змінити корупційну владу.

«Нам всім потрібно йти на другий тур виборів і обезголовити «дракона». Обезголовили «дракона» - і будемо будувати нормальну Україну. Наша політична сила запропонувала чіткі кроки, як вийти з кризи і побудувати у нас в країні «Швейцарію Східної Європи», - резюмував Вадим Рабинович.
Читайте також: Рабинович: 5 років влада гвалтувала країну, грабувала людей і займалася мародерством