Суспільство
19 квітня 2019
Куди поїхати на травневі свята по Україні: топ-5 бюджетних рішень відпочинку (відео)
Травневі свята - прекрасна можливість відпочити після затяжної зими і холодної погоди.
news-image

Крім традиційного відпочинку на природі з шашликами, можна податися у міні-відпустку по Україні, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

На фестиваль до Львова

Культурно-туристична столиця готова дивувати гостей на травневі свята. 1 травня стартує гастрономічний фестиваль "Львів на тарілці". А вже 3 - 7 травня пройде фольклорний фестиваль "У колі друзів".

Тюльпанове море у Кропивницькому

На початку травня Кропивницький стає тюльпановою столицею України. Місцевий дендропарк тішить своїх відвідувачів тисячами сортів тюльпанів, гіацинтів та нарцисів. Якщо завітаєте на прогулянку, то буяння фарб і святковий настрій вам гарантовані.

Насолодитися красою природи в Умані

Дендропарк "Софіївка" вражає своєю красою. Струмочки, фонтани, гроти, скульптури і навіть невеликий водоспад зачарують вас. 1 травня вже почне працювати один з найкрасивіших фонтанів України - "Перлина кохання". Організатори обіцяють цікаві світло-музичні шоу на водному екрані.

За морським повітрям до Одеси

У травні вже досить тепло, тому можна сміливо засмагати та навіть мочити ніжки у морі. Також в Одесі багато цікавої архітектури, старовинних вулиць та тематичних кафе. Захоплююча прогулянка по Дерибасівській не залишить вас без емоцій.

За драйвом до Карпат

Травневі вихідні - це чудовий час, щоб поїхати в гори і набратися нових вражень. Для любителів справжнього драйву пропонують: рафтинг, катання на квадроциклах та позашляховиках. Для більш спокійного відпочинку можна покататися на велосипедах або відвідати місцеву баню.

Однак, куди б ви не поїхали - нехай кожна ваша подорож починається з усмішки!

Читайте також:Раннє бронювання готелів в Україні на літній відпочинок скоротилося на 60%